Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Sorin Oprescu: Primarul nu a fost prins în flagrant

Avocatul lui Sorin Oprescu: Primarul nu a fost prins în flagrant

Avocatul lui Sorin Oprescu: Primarul nu a fost prins în flagrant
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2015   •   17:11

Apărătorul lui Sorin Oprescu spune că Primarul General este acuzat doar în baza unui singur denunţ, nu patru, că nu a fost prins în flagrant şi că Oprescu nu apare în niciuna dintre interceptările depuse la dosar până acum.

"Nu cred că putem vorbi despre un flagrant. A existat o perioadă semnificativă de timp de la momentul la care s-au purtat discuţii despre anumite sume de bani", a declarat Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu.

Citiţi şi: Sorin Oprescu nu este un om învins

Alexandru Chiciu spune că se menţine aceeaşi practică a denunţurilor exclusiv interpretate în defavoarea anumitor persoane. Avocatul a mai spus că există o serie de elemente în apărare neexploatate până acum de procurori.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, iar duminică noapte, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

Citiţi şi: Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău în sala de judecată. Primeşte doză dublă de insulină în arest

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu flagrant
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close