Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Pavel Abraham, despre probele din flagrantul de şantaj din casa lui Mircea Băsescu

Avocatul Pavel Abraham, despre probele din flagrantul de şantaj din casa lui Mircea Băsescu

Avocatul Pavel Abraham, despre probele din flagrantul de şantaj din casa lui Mircea Băsescu
30 Mai 2014   •   19:32

Avocatul Pavel Abraham, care îl va reprezenta în instanţă pe ginerele lui Bercea Mondial, a vorbit în ediţia de vineri a emisiunii "La ordinea zilei" despre probele compromiţătoare pe care familia acestuia susţin că le au împotriva lui Mircea Băsescu.

Avocatul a povestit că a aflat despre flagrantul de şantaj în această dimineaţă, când a fost contactat de una din fiicele lui Bercea Mondial.

Pavel Abraham a confirmat că în ziua de 16 mai, în timp ce se aflau la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a susţine cauza lui Bercea Mondial, fiul acestuia i-a arătat un film în care Mircea Băsescu ar fi discutat despre bani cu membrii acestei familii.

Avocatul a subliniat că nu garantează veridicitatea acestui film, însă a adăugat că, dacă este adevărat, atunci e compromiţător.

Mircea Băsescu a confirmat existenţa unei anchete în derulare a DNA în legătură cu un şantaj al familiei lui Bercea Mondial la adresa sa.

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondialu a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Împreună cu fiica lui Bercea, ginerele a încercat să obţină 280.000 de euro de la fratele preşedintelui. Cei doi au fost prinşi când primeau 10.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close