Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Piperea: Ce se întâmplă în prezent este horror, oamenii mor cu zile

Avocatul Piperea: Ce se întâmplă în prezent este horror, oamenii mor cu zile

Avocatul Gheorghe Piperea spune că situaţia actuală din spitale este îngrozitoare, susţinând că există bolnavi cu afecţiuni grave internaţi în spitale COVID care nu mai primesc tratament pentru boala lor, ci doar pentru virusul ucigaş.

Avocatul Piperea: Ce se întâmplă în prezent este horror, oamenii mor cu zile
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    04 Aug 2020   •   10:56

În acest fel, oamenii fac complicaţii şi pot ajunge la amputarea membrelor, este de părere avocatul, care susţine că are un astfel de caz. 

"Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale `suport` covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt `tratați` doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale). În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile - am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Piperea: Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, pe medici nu îi va scoate nimeni din bătăia puhoiului

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu `infecția`. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi: au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua `specializare` de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru că noua `specializare` nu figurează pe diplomă.

Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de `igienă`", a scris avocatul Gheorghe Piperea, luni, pe pagina sa de Facebook.

România a depăşit 54.000 de cazuri de COVID-19 

Până luni, au fost confirmate în total 54.009 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 2.432 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit.

De asemenea, până luni, 3 august, 419 bolnavi erau internai la ATI, arată Grupul de Comunicare Strategică.
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea coronavirus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close