Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Poporului, răspuns pentru Alexandru Cumpănașu

Avocatul Poporului, răspuns pentru Alexandru Cumpănașu

Avocatul Poporului, răspuns pentru Alexandru Cumpănașu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
21 Aug 2019   •   18:34

După ce a făcut nenumărate plângeri despre modul în care instituțiile statului s-au ocupat de ancheta în cazul celor două fete dispărute, Alexandru Cumpănașu a primit un răspuns de la Avocatul Poporului.

Avocatul Poporului a sesizat CSM, Inspecția Judiciară, MAI, STS ANCOM, Ministerul Comunicațiilor, Ministerul Educației și Poliția Caracal pentru a le oferi explicații în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu.

La rândul său, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri că poate face un control la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" din Capitală doar din punct de vedere administrativ, în contextul în care Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a cerut verificări la această instituţie cu privire la gestionarea informaţiilor despre expertizele efectuate în cazul Caracal.

"Nu ştiu ce conţine plângerea (lui Alexandru Cumpănaşu - n.r.). Voi merge la Ministerul Sănătăţii, am stabilit o întâlnire cu domnul Alexandru Cumpănaşu pentru depunerea acestei petiţii. Voi vedea ce conţine această petiţie, dar insist: din punct de vedere legal, Ministerul Sănătăţii administrează INML şi nu pot să fac altfel de verificări decât acestea. Pot să fac un control din punct de vedere administrativ", a spus Pintea la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu".

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Alexandru Cumpanasu

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close