Antena 3 CNN Actualitate Avocatul-teroare din Târgovişte: A turnat pământ cu excavatorul peste o femeie, după ce a pălmuit-o. A tras cu pistolul cu gaze în oameni

Avocatul-teroare din Târgovişte: A turnat pământ cu excavatorul peste o femeie, după ce a pălmuit-o. A tras cu pistolul cu gaze în oameni

Avocatul-teroare din Târgovişte: A turnat pământ cu excavatorul peste o femeie, după ce a pălmuit-o. A tras cu pistolul cu gaze în oameni
16 Noi 2011   •   17:41

Un avocat din Târgovişte a turnat, miercuri, pământ cu excavatorul peste o femeie de 53 de ani, acoperind-o până la brâu, după ce înainte a pălmuit-o, informează Mediafax.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Incidentul s-a petrecut pe fondul unui conflict izbucnit din cauza unui drum de servitute.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, incidentul a avut loc în "Cartierul American" de la ieşirea din Târgovişte, perimetru unde proprietarii actualelor vile au cumpărat pământul de la avocatul Virgil Păun.
   
"Astăzi (n.r. - miercuri) scandalul a izbucnit după ce o familie a contractat un buldoexcavator care să sape un şanţ pe drumul de servitute pentru a se putea racorda la apă. Ulterior, avocatul a venit cu un alt buldoexcavator şi, după ce a lovit-o pe femeia de 53 de ani cu palma, a turnat pământ peste aceasta chiar în timp ce se afla în şanţ, acoperind-o până la brâu. Suntem terorizaţi de acest bărbat, deşi toţi am cumpărat, cu acte în regulă, atât terenurile, cât şi drumul de servitute", a declarat un martor al incidentului.
  
Victima, care a suferit o contuzie la un picior, a fost preluată de un echipaj de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
   
La faţa locului, au sosit poliţiştii care au început o anchetă, bărbatul fiind, în prezent, cercetat pentru infracţiunea de lovire.
   
"S-a început ancheta în acest caz, vor fi audiate toate părţile implicate în acest incident, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.
   
Oamenii spun că nu este prima dată când avocatul îi ameninţă şi că, într-o altă ocazie, a tras asupra lor cu un pistol cu gaze,  iar la intrarea în cartier acesta a instalat un indicator prin care îi avertizează pe cei care intră în zonă, alţii decât proprietarii de case şi terenuri, că vor fi sancţionaţi cu amendă dacă parchează pe şi lângă drumul de acces.
   
Avocatul a plecat de la locul incidentului şi nu a dat jurnaliştilor un punct  de vedere în legătură cu cele întâmplate.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close