Antena 3 Actualitate Avocatul Tonel Pop confirmă: „Gheorghe Dincă are cel puțin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars”

Avocatul Tonel Pop confirmă: „Gheorghe Dincă are cel puțin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars”

07 Aug 2019   •   23:33
Avocatul Tonel Pop confirmă: „Gheorghe Dincă are cel puțin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei” că telefonul de pe care Alexandra Măceșanu cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă a fost distrus prin ardere.

„Acel telefon nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a subliniat că familia Luizei a fost sunată de mai multe ori, de persoane diferite, care au spus că fata a plecat în străinătate, adăugând că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

„Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani și cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaște acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”, a subliniat Tonel Pop.

Avocatul a subliniat că apelurile au fost inițiale în zile diferite, de pe SIM-uri diferite, de către persoane diferite. 

Citește Și Tonel Pop, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close