Antena 3 Actualitate Avortezi copilul sau mori. Ce decizie a luat femeia din Marea Britanie pusă în această situație

Avortezi copilul sau mori. Ce decizie a luat femeia din Marea Britanie pusă în această situație

15 Dec 2015   •   10:40
Avortezi copilul sau mori. Ce decizie a luat femeia din Marea Britanie pusă în această situație

O femeie din Marea Britanie a fost pusă în fața unei alegeri imposibile atunci când a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil. Fie avortezi, fie mori, i-au spus medicii, însă ea nu a vrut să renunțe. Se atașase deja de copil, și-a motivat decizia.

Heidi Loughlin, o polițistă în vârstă de 33 de ani, a aflat că are cancer la sân în cea de-a 13 săptămână de sarcină. A ales să păstreze fătul și a optat pentru o formă de chimioterapie mai slabă, care nu afecteză sarcina.Tratamentul a eșuat din păcate, iar la începutul lunii decembrie medicii au sfătuit-o să nu mai amâne cezariana plănuită pentru 31 decembrie. Așa că femeia a fost nevoită să nască cu 12 săptămâni înainte de termen.

Acum, medicul care se ocupă de cazul ei îi va administra un tratament agresiv, care s-a dovedit extrem de eficient pentru cazuri de acest tip. Doctorul s-a declarat optimist asupra șanselor ei de supraviețuire.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close