Antena 3 Actualitate Avram Iancu va candida ca independent pentru Preşedinţia României

Avram Iancu va candida ca independent pentru Preşedinţia României

07 Aug 2019   •   20:46
Avram Iancu va candida ca independent pentru Preşedinţia României
Sursa foto: foto- Facebook

Bibliotecarul Avram Iancu din Petroşani, cunoscut pentru performanţele sale din domeniul sporturilor extreme, a anunţat miercuri că va candida, ca independent, la funcţia de preşedinte al României, el precizând că în următoarea perioadă va trece la strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii.

Într-o postare de pe pagina sa de socializare, Iancu menţionează că starea actuală a naţiunii şi o "profundă chemare lăuntrică" l-au împins spre ceea ce numeşte "o nouă revoluţie a poporului român, paşnică şi democratică", îndreptată împotriva clasei politice.

"În urmă cu exact 5 ani porneam o revoluţie românească la înotul în ape deschise. Nu mai sunt acelaşi om! Iar profunda chemare lăuntrică pe care o simt şi starea actuală a naţiei noastre mă împing spre o nouă revoluţie. O altfel de revoluţie. O revoluţie a poporului român, paşnică şi democratică. Asta este ce voi face în următorii cinci ani. Orice este posibil. Trebuie doar să credem! Împreună vom reuşi! Pentru că eu nu "intru în politică" la modul clasic. Eu chiar împotriva clasei politice iniţiez această revoluţie", notează Avram Iancu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close