Antena 3 CNN Actualitate Azi la hotel, mâine pe Youtube. Turiştii au descoperit un dispozitiv video ascuns, în camera unui hotel

Azi la hotel, mâine pe Youtube. Turiştii au descoperit un dispozitiv video ascuns, în camera unui hotel

Azi la hotel, mâine pe Youtube. Turiştii au descoperit un dispozitiv video ascuns, în camera unui hotel
Sursa foto: camera ascunsa
24 Feb 2009   •   20:52

Aveţi grijă ce vorbiţi sau ce faceţi în camerele de hotel. Mâine, vă puteti vedea sejurul pe Youtube, fără să ştiţi. De asta se tem doi tineri care s-au cazat peste noapte într-un hotel la ieşirea din oraşul Caransebeş. Ei au găsit o cameră web bine ascunsă şi orientată către pat.
Hotelul cu pricina e amplasat pe Drumul European 70, aşa ca mulţi şoferi aleg să traga pe dreapta aici, pe timpul nopţii. La fel au facut şi cei doi tineri.
După ce s-au cazat, cei doi au avut o surpriză. Televizorul prezenta un semnal ciudat, ca atunci când încerci să înregistrezi ceva. Bine ascuns în fanta în care, în mod normal, ar fi trebuit să intre o casetă, se afla un dispozitiv gândit parcă pentru a-i supraveghea pe cei cazaţi în cameră.
Revoltaţi că cineva i-ar putea urmări, tinerii au sunat la poliţie. A urmat un lung şir de explicaţii. Primul luat la întrebari a fost patronul hotelului care susţine că nu ştie despre ce este vorba şi că nu a filmat pe nimeni. Pentru moment, nu se ştie dacă aparatura a fost folosită sau nu de când a ajuns în hotel. Televizorul a fost confiscat de poliţie pentru cercetări.

Observator

×
Subiecte în articol: camera ascunsa
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close