Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat căutat de poliţie s-a predat pentru că nu mai suporta să stea acasă cu familia: "Pace şi linişte"

Un bărbat căutat de poliţie s-a predat pentru că nu mai suporta să stea acasă cu familia: "Pace şi linişte"

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a prezentat de bunăvoie poliției din Sussex, Marea Britanie, miercuri după-amiază, în speranța că va primi "pace și liniște”. El şi-a motivat gestul spunănd că nu mai suportă să stea în carantină cu familia.

Un bărbat căutat de poliţie s-a predat pentru că nu mai suporta să stea acasă cu familia: "Pace şi linişte"
Sursa foto: Pixabay.com
19 Feb 2021   •   21:21

"Pace și liniște! Bărbatul s-a predat echipei ieri după-amiază după ce ne-a informat că ar prefera să se întoarcă la închisoare, ca să nu mai stea acasă cu familia", a spus pe Twitter, Inspectorul Darren Taylor, poliția din Sussex.

Psihologii spun că există o creștere a numărului de persoane care se confruntă cu simptome de stres, inclusiv probleme cu somnul și concentrarea, iar mulți dintre aceștia au probleme cu socializarea după luni întregi petrecute în izolare.

Pandemia de coronavirus a afectat şi relațiile cu familia și prietenii

Cercetările de la Universitatea din Oxford au constatat că nivelurile de stres, depresie și anxietate în rândul părinților și îngrijitorilor au crescut odată cu presiunea izolării.

Cuplurile au simțit, de asemenea, tensiune în relaţia de casă.  În aprilie anul trecut, aproape un sfert din cupluri (23%) au spus că relația lor a început să aibă de suferit, iar cifrele publicate în iulie arată că lockdownl-ul a făcut ca 8% dintre oameni să-și dea seama că trebuie să se despartă de parteneri.

Anchetele privind divorțul au crescut cu 300% anul trecut, întrucât pandemia şi restricţiile i-au determinat pe mulți să reanalizeze relaţiile cu partenerii, iar avocații au fost solicitaţi cu cereri de anchete din partea părinților divorțați care se certau cu privire la locul în care ar trebui să stea copiii lor în timpul lockdown-ului.

Potrivit avocaţilor unii dintre ei caută soluţii pentru a denunţa foștii lor parteneri pentru încălcarea aranjamentelor de custodie, informează The Guardian.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close