Antena 3 CNN Actualitate Bacalaureat 2012. Cum vin profesorii universitari în ajutorul elevilor, pentru a evita dezastrul de anul trecut

Bacalaureat 2012. Cum vin profesorii universitari în ajutorul elevilor, pentru a evita dezastrul de anul trecut

Bacalaureat 2012. Cum vin profesorii universitari în ajutorul elevilor, pentru a evita dezastrul de anul trecut
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
de O.P.    |    07 Iun 2012   •   05:48

 Pentru a nu se repeta acelaşi dezastru de la Bacalaureatul de anul trecut, profesorii universitari de la Facultatea de Inginerie din Targu-Jiu au decis să facă meditaţii gratuite cu elevii de liceu. 

Viitorii studenţi au ocazia, zilnic, timp de 2 ore, să aprofundeze noţiunile matematice necesare pentru a trece cu bine de proba scrisă de la examenul de maturitate din această vară.

Cinci profesori de matematica de la facultatea de inginerie din cadrul universitati Constantin Brancusi din Targu Jiu, ii invata, pe elevii de liceu, tainele numerelor.

Asta fac de cateva saptamani, pentru a veni in sprijinul celor care sustin in acest an examenul de Bacalaureat. Meditatiile sunt gratuite si chiar daca se fac si acum, in timpul vacantei, elevii sunt interesati de ele.

Elevi sunt încântaţi şi spun că profesori universitari le explică pe înţelesul lor.

Fiecare profesor, parcurge mai multe teste special pentru proba de la Bacalaureat, iar elevii sunt dornici să înveţe.

Orice elev din judeţ poate participa la meditaţiile oferite de către profesori de la UCB. Cei mai mulţi însă vin de la liceele din municipiul Târgu-Jiu.



×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close