Antena 3 CNN Actualitate BACALAUREAT 2013 continuă astăzi cu proba de Matematică. Subiectele au APĂRUT deja pe internet

BACALAUREAT 2013 continuă astăzi cu proba de Matematică. Subiectele au APĂRUT deja pe internet

BACALAUREAT 2013 continuă astăzi cu proba de Matematică. Subiectele au APĂRUT deja pe internet
de O.P.    |    03 Iul 2013   •   05:37
BACALAUREAT 2013: Examenul de bacalureat continuă astăzi cu proba obligatorie de profil: proba scrisă la matematică şi istorie. În jur de 137.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru examenul la matematică, iar alţi 37.000, pentru proba scrisă la istorie.

Pe forumurile frecventate de elevi au apărut deja subiecte la proba de Matematică de la Bacalaureat.

Potrivit elevilor, la fel s-a întâmplat şi luni, cu subiecte de la BAC 2013 română, dar totul s-a dovedit o banală antedatare a postărilor de forumuri.

Oficialii ne liniştesc şi spun că subiectele oficiale vor fi făcute publice miercuri dimineaţă.

"Ministerul Educaţiei Naţionale precizează că nici una dintre variantele de subiecte, de la proba scrisă la Limba şi literatura română - Bacalaureat iunie-iulie 2013, nu a fost publicată înainte de începerea examenului, respectiv ora 09.00.

Conform verificărilor realizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care are în atribuţii păstrarea şi distribuirea subiectelor pentru examenele naţionale, în condiţii de maximă siguranţă, nu a existat nici o breşă în sistemul de transmitere a datelor"
 
BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICA
 


BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerinţe la fiecare.



×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close