Antena 3 CNN Actualitate BACALAUREAT 2013. O elevă, internată în stare gravă, va susţine Bacalaureatul pe patul de spital

BACALAUREAT 2013. O elevă, internată în stare gravă, va susţine Bacalaureatul pe patul de spital

BACALAUREAT 2013. O elevă, internată în stare gravă, va susţine Bacalaureatul pe patul de spital
de O.P.    |    10 Iun 2013   •   12:48
BACALAUREAT 2013: O elevă din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, susţine examenul de bacalaureat într-un spital din Târgu Mureş, sub supravegherea unei comisii speciale, ea fiind internată în stare gravă.

BACALAUREAT 2013. Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

BACALAUREAT 2013. Astăzi începe prima probă a examenului. Câţi absolvenţi de liceu s-au înscris până acum

Inspectorul şcolar Hodgyai Laszlo a declarat că eleva, care a absolvit liceul la Odorheiu Secuiesc, a făcut cerere să fie examinată într-un spital din Târgu Mureş, unde se află internată în stare gravă, sănătatea nepermiţându-i externarea pentru susţinerea probelor examenului de bacalaureat.

El nu a făcut public care este boala de care suferă adolescenta. "Situaţia ei a fost comunicată Ministerului Educaţiei Naţionale, care a aprobat ca eleva să fie examinată la probele de competenţe de o comisie de la Liceul Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc, unde a învăţat, probele scrise urmând să le susţină în faţa unor profesori din Târgu Mureş, delegaţi de Inspectoratul Şcolar Mureş", a afirmat inspectorul Hodgyai.

Acesta a adăugat că nu sunt alte cazuri în judeţ care să necesite tratament special.

Un număr de 3.042 de elevi s-au înscris la prima sesiune a examenului de bacalaureat în judeţul Harghita. Pentru desfăşurarea examenului de bacalaureat din acest an, în Harghita au fost înfiinţate 11 centre şi cinci subcomisii de examinare şi un centru de evaluare.

×
Subiecte în articol: bacalaureat 2013 examen bacalaureat
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close