Antena 3 CNN Actualitate BACALAUREAT 2013. Regulile stricte care i-au speriat pe elevi. "E mai ceva ca la închisoare"

BACALAUREAT 2013. Regulile stricte care i-au speriat pe elevi. "E mai ceva ca la închisoare"

BACALAUREAT 2013. Regulile stricte care i-au speriat pe elevi. "E mai ceva ca la închisoare"
de O.P.    |    01 Iul 2013   •   10:34
BACALAUREAT 2013. Reguli de desfăşurare:

În cazul în care, elevii au asupra lor materiale/obiecte nepermise în sala de examen sunt îndrumaţi spre sala de depozitare a acestora. Candidatul care are asupra sa materiale nepermise în sala de examen (telefoane mobile, culegeri, manuale, notiţe, însemnari etc., precum si orice mijloace electronice de calcul sau de comunicare, poşeta/geanta etc.) va primi o pungă/plic în care să le introducă, împreună cu o declaraţie tip în care se menţionează numele şi prenumele şi obiectele personale care vor fi depozitate şi va fi îndrumat de către un membru al echipei de control spre sala de depozitare a obiectelor personale.

BACALAUREAT 2013. Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

BACALAUREAT 2013. Astăzi ÎNCEP probele SCRISE la examenul de BACALAUREAT. Subiectele, pe www.antena3.ro

Elevii  nu au voie să staţioneze pe holuri mai mult de 5-7 minute. La intrare în sală, elevii sunt puşi să citească  extrasele din Metodologie afişate pe uşa sălii de examen. După ce au trecut de punctul de legitimare şi de cel de depozitare a obiectelor personale (nepermise în sala de examen), candidaţii se deplasează spre sala de examen, unde sunt repartizaţi conform tabelelor afişate pe uşi.

Potrivit metodologiei de examen, pentru elaborarea lucrării, candidaţii au voie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru scheme şi desene pot folosi numai creion negru.

Cei care vor să corecteze o greşeală trebuie să taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. Regulamentul de organizare BACALAUREAT 2013 arată că în cazul în care unii elevi vor să-şi transcrie lucrarea, fără să depăşească însă timpul stabilit, primesc alte coli de examen.

În timpul examenelor, candidaţii nu pot intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile.

Cei care vor fi prinşi copiind vor fi eliminaţi din examen.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close