Antena 3 CNN Actualitate BACALAUREAT 2013. Un singur elev care a dat ieri examenul a păţit asta. Ce spune Ministerul Educaţiei

BACALAUREAT 2013. Un singur elev care a dat ieri examenul a păţit asta. Ce spune Ministerul Educaţiei

BACALAUREAT 2013. Un singur elev care a dat ieri examenul a păţit asta. Ce spune Ministerul Educaţiei
de O.P.    |    11 Iun 2013   •   08:55
BACALAUREAT 2013: Un singur candidat a fost eliminat din examenul de bacalaureat, luni, după ce a fost prins cu un telefon mobil asupra sa, la proba orală de limba şi literatura română, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei până la ora 15.00.

ACALAUREAT 2013. Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

BACALAUREAT 2013. Astăzi începe prima probă a examenului. Câţi absolvenţi de liceu s-au înscris până acum

În prima zi de examinare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2013, s-au prezentat, până la ora 15.00, un număr de 72.183 de absolvenţi de clasa a XII-a, precizează ministerul.

Conform datelor furnizate până la aceeaşi oră, dintre candidaţii prezenţi, unul a fost eliminat, deoarece avea asupra sa un telefon mobil. Conform metodologiei examenului de bacalaureat, este strict interzis accesul candidaţilor cu orice tip de lucrări - manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. -, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul sau comunicare.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele în cauză au fost folosite sau nu, mai precizează sursa citată.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close