Antena 3 CNN Actualitate Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!

Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!

Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!
Sursa foto: foto: pixabay.com
04 Iul 2016   •   10:33

Bacalaureatul 2016 a început astăzi, iar zodiile prezentate mai jos sunt cele care vor da nas în nas cu ghinionul, scrie spynews.ro.

Bacalaureatul 2016. Gemenii vor avea emoţii cumplite, lucru care îi va dezavantaja în timpul susţinerii examenelor de bacalaureat pentru că nu vor reuşi să se concentreze. La final vor fi dezamăgiţi de rezultate tocmai din cauza neatenţiei şi a lipsei de putere de concentrare.

Leii spun de fiecare dată "ăsta ştiu să-l fac", însă mai tot timpul o dau în bară. De această dată nu trebuie să se mai grăbească, ci să fie atenţi şi să rezolve fiecare subiect, asta dacă îşi doresc să nu plângă atunci când vor vedea rezultatele.

Bacalaureatul 2016. Săgetătorii vor încerca să copieze, însă nimic nu va fi în favoarea lor. Vor şi prinşi şi eliminaţi din examenul de bacalaureat. Examenul trebuie promovat prin forţe proprii, lucru pe care îl vor conştientiza după acest ghinion.

Peştii sunt slăbiţi şi nu se mai pot concentra foarte bine. Omit unele lucruri esenţiale şi nu vor reuşi să aibă un rezultat foarte bun la bacalaureat. Trebuie să se adune şi să îşi recapete puterile.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close