Antena 3 CNN Actualitate Bacalaureat 2016. Harghita: Candidat eliminat de la Bacalaureat după ce a intrat cu telefonul mobil în sala de examen

Bacalaureat 2016. Harghita: Candidat eliminat de la Bacalaureat după ce a intrat cu telefonul mobil în sala de examen

Bacalaureat 2016. Harghita: Candidat eliminat de la Bacalaureat după ce a intrat cu telefonul mobil în sala de examen
04 Iul 2016   •   14:56

Bacalaureat 2016. Un candidat din Harghita la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat a fost eliminat luni din examen după ce s-a descoperit că intrase în sală cu telefonul mobil, chiar dacă regulamentul interzice acest lucru.

Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul şcolar Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că incidentul s-a petrecut la un centru de examen din Miercurea Ciuc, unde asistenţii şi preşedintele comisiei au descoperit că elevul avea telefonul asupra lui.

Bacalaureat 2016. Acesta a recunoscut că a intrat în sală cu telefonul mobil, motiv pentru care a fost eliminat din examen. Potrivit procedurilor, pentru următoarele două sesiuni de bacalaureat i s-a anulat dreptul să se prezinte la examen şi va putea să susţină probele Bacalaureatului cel mai devreme în august 2017.

La proba scrisă de limba şi literatura română din Harghita s-au înscris 2244 de candidaţi, însă au participat doar 2166.

Bacalaureat 2016. Opt elevi din Harghita cu probleme medicale susţin probele scrise ale examenului de Bacalaureat în condiţii speciale, după ce cererile lor au fost aprobate de Ministerul Educaţiei.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close