Bacău. Angajata unei săli de jocuri mecanice, ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică

de Antena3.ro    |    05 Sep 2011   •   21:49
Bacău. Angajata unei săli de jocuri mecanice, ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com

Clipe cumplite pentru angajata unei săli de jocuri mecanice din judeţul Bacău. Femeia a fost ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică de un bărbat mascat. Ea a reuşit să apese butonul de alarmă, iar doi agenţi de pază au reuşit să-l imobilizeze pe agresor. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Bărbatul este acum în libertate.

Bărbatul cu cagulă pe cap şi mănuşi a intrat în sala de jocuri la 1:45 noaptea şi a mers direct spre angajată şi spre seif, semn că localul nu îi este deloc străin. A ameninţat-o cu un cuţit pe femeie, dar aceasta a apucat să apese totuşi butonul de panică.

Timp de trei minute bărbatul a încercat prin orice mijloace să smulgă seiful din birou şi aproape că nici nu a observat când a ajuns agentul de pază. Când şi-a dat seama că nu are scăpare, atacatorul a luat-o ostatică pe angajata sălii.

Femeia însă nu s-a lasat intimidată şi a încercat să se salveze. Agentul de pază a profitat de momentul de neatenţie a bărbatului şi l-a imobilizat. 

Infractorul este cercetat acum în stare de libertate.

 
Get Adobe Flash player
x close