Antena 3 Actualitate Bacău. Angajata unei săli de jocuri mecanice, ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică

Bacău. Angajata unei săli de jocuri mecanice, ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică

de Antena3.ro    |    05 Sep 2011   •   21:49
Bacău. Angajata unei săli de jocuri mecanice, ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com

Clipe cumplite pentru angajata unei săli de jocuri mecanice din judeţul Bacău. Femeia a fost ameninţată cu un cuţit şi luată ostatică de un bărbat mascat. Ea a reuşit să apese butonul de alarmă, iar doi agenţi de pază au reuşit să-l imobilizeze pe agresor. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Bărbatul este acum în libertate.

Bărbatul cu cagulă pe cap şi mănuşi a intrat în sala de jocuri la 1:45 noaptea şi a mers direct spre angajată şi spre seif, semn că localul nu îi este deloc străin. A ameninţat-o cu un cuţit pe femeie, dar aceasta a apucat să apese totuşi butonul de panică.

Timp de trei minute bărbatul a încercat prin orice mijloace să smulgă seiful din birou şi aproape că nici nu a observat când a ajuns agentul de pază. Când şi-a dat seama că nu are scăpare, atacatorul a luat-o ostatică pe angajata sălii.

Femeia însă nu s-a lasat intimidată şi a încercat să se salveze. Agentul de pază a profitat de momentul de neatenţie a bărbatului şi l-a imobilizat. 

Infractorul este cercetat acum în stare de libertate.

 
Get Adobe Flash player
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close