Antena 3 CNN Actualitate Bacău: Doi elevi de gimnaziu s-au bătut în faţa unei profesoare (VIDEO)

Bacău: Doi elevi de gimnaziu s-au bătut în faţa unei profesoare (VIDEO)

Bacău: Doi elevi de gimnaziu s-au bătut în faţa unei profesoare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Sep 2010   •   19:49

A început şcoala, au început şi bătăile în timpul cursurilor.  Doi elevi de gimnaziu din Bacău s-au bătut la oră, chiar sub privirile profesoarei care încerca să-i despartă. Întreaga scenă a fost filmată de un alt coleg.

Elevii s-au luat la bătaie, din senin, imediat cum a început ora de Franceză. Nu s-au jenat de faptul că profesoara era în clasă. Şi-au împărţit pumni grei, iar colegii lor le-au făcut galerie. Profesoara de Franceză a fost complet depăşită de situaţie şi a încercat din răsputeri să-i despartă. În cele din urmă, cei doi elevi-bătăuşi s-au liniştit singuri, spre dezamăgirea colegilor.

Directoarea îi ia apărarea profesoarei. Spune că bătăile de acest gen sunt destul de dese, iar elevii fac ce vor în oră. Au acces la catalog, chiar sub nasul profesorului şi pot transforma sala de clasă într-un ring de box.



Violenţa în şcoli este un fenomen care creşte de la un an la altul în România. Mai mulţi primari investesc în sisteme de supraveghere pentru a-i surprinde şi a-i stăpâni pe bătăuşii şcolii. De sancţionarea acestora răspunde doar conducerea şcolii respective.

Cei doi elevi din Bacău ar putea fi exmatriculaţi, dar, cel mai probabil, li se vor scădea 2-3 puncte la purtare. În acelaşi timp, profesoara, despre care directoarea spunea că este inofensivă în timpul bătăilor elevilor săi, riscă şi ea o sancţiune minoră. Va fi mustrată verbal în mijlocul consiliului profesoral.

Observator


×
Subiecte în articol: bătaie elevi Bacău
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close