Antena 3 CNN Actualitate Bacău. O femeie a fost decapitată în faţa celor trei copii de bărbatul cu care trăia

Bacău. O femeie a fost decapitată în faţa celor trei copii de bărbatul cu care trăia

Bacău. O femeie a fost decapitată în faţa celor trei copii de bărbatul cu care trăia
Sursa foto: Foto: a1.ro
18 Dec 2011   •   19:22

O femeie a fost ucisă în faţa celor trei copii ai săi de bărbatul lângă care trăia. Omul s-a predat, iar când poliţiştii au intrat în casă i-au găsit pe cei mici în stare de şoc.

Cei trei copii nu vor uita niciodată cum mama lor a fost omorâtă cu sînge rece, în camera în care dormeau toţi. Acum le povestesc anchetatorilor, dar şi cunoscuţilor, cu lux de amănunte, oroarea pe care au trăit-o.

Victima şi-a invitat singură ucigaşul în casă. Credea că bărbatul a venit să se împace, după ce s-au certat cu două zile în urmă. El era însă beat şi orbit de gelozie.

Bărbatul a lovit-o fără milă cu un cuţit. Pentru că femeia mai respira, i-a luat viaţa cu barda pe care o ţinea lângă pat. Pentru protecţue. Totul sub privirile îngrozite ale celor trei copii, nici unul mai mare de opt ani.

După ce şi-a omorât iubita, bărbatul a ieşit din casă, lăsându-i pe copii să vegheze cadavrul. După câteva ore, poliţiştii alertaţi chiar de ucigaş i-au găsit pe cei trei, în camera plină de sânge, lângă corpul fără viaţă.

Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare. Copii vor rămâne însă marcaţi pe viaţă de moartea mamei lor.

 


×
Subiecte în articol: crima Bacău copii barbat pat cadavru
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close