Antena 3 CNN Actualitate Bacău. O femeie şi-a înjunghiat mortal soţul, în urma unei dispute conjugale

Bacău. O femeie şi-a înjunghiat mortal soţul, în urma unei dispute conjugale

Bacău. O femeie şi-a înjunghiat mortal soţul, în urma unei dispute conjugale
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
30 Apr 2011   •   12:30

O ceartă în familie, condimenatată cu câteva pahare de de alcool, s-a terminat cum nu se putea mai tragic azi noapte în judeţul Bacău. O femeie şi-a înjunghiat soţul direct în inimă. A fost destul ca ea să ajungă văduvă. Când şi-a dat seama ce a făcut, femeia a chemat singură ajutoare. Era prea târziu.

Femeia a fost găsită de poliţişti chiar de lângă cadavrul soţului ei. A încercat să-l ţină pe bărbat în viaţă până la venirea medicilor, dar lovitura a fost mortală. Cuprinsă de remuşcări, nu a scos niciun cuvânt despre ce s-a întâmplat.

A povestit o vecină, care a asistat fără să vrea la crimă. Femeia a încercat să-i liniştească pe cei doi soţi. Pe moment a reuşit, însă era o linişte nefirească.

 


Temerile aveau să i se adevereasscă. Femeia, iute la mânie şi ameţită de alcool, a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt soţului direct în inimă. Singura care ar fi putut să o oprească, era fata ei, de 18 ani, dintr-o căsătorie anterioară. Dar tânăra habar nu avea ce se întâmplă. Dormea liniştiă în casă. S-a trezit când a auzit ţipetele vecinei.

A fugit repede spre casa ei să cheme ajutoare. Dar din urmă, soţia bărbatului sunase deja la 112. Medicii veniţi la faţa locului nu l-au mai putut resuscita.

Acum femeia va fi judecată pentru omor şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Bacău crima injunghiat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close