Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Şeful poliţiei locale a intrat cu motocicleta în gard

Bacău. Şeful poliţiei locale a intrat cu motocicleta în gard

Bacău. Şeful poliţiei locale a intrat cu motocicleta în gard
Sursa foto: Foto: Videonews
11 Iul 2011   •   09:15

Şeful poliţiei locale din Bacău a ajuns duminică la spital, după ce a intrat cu motocicleta într-un gard. El ieşise la prima plimbare cu motorul pe care abia şi-l cumpărase, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul.  La un moment dat, bărbatul nu a mai putut stăpâni vehiculul şi a provocat un accident.

La scurt timp, mai mulţi agenţi ai poliţiei locale au venit la faţa locului şi au ridicat motocicleta, deşi nu aveau voie. Agenţii nu au aşteptat ca poliţiştii de la rutieră să ajungă la faţa locului.

Accidentul s-a produs la circa 30 de kilometri de Bacău. Bărbatul a plecat la plimbare cu încă un prieten, iar într-o curbă a pierdut controlul motocicletei şi a intrat direct într-un gard. Bărbatul s-a ales cu piciorul rupt după ce a căzut cu motorul.

Ofiţerii de la rutieră au aflat însă despre accident şi au cerut ca motocicleta să fie adusă înapoi.

 


"Accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienţă a conducătorului motocicletei. În continuare vom efectua cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului şi motivele pentru mutarea de la locul accidentului", a spus unul dintre poliţişti.

Agenţii de la poliţia locală se scuză însă şi spun că ei nu au făcut altceva decât să îndeplinească un ordin. Nu spun însă şi cine le-a cerut să ridice motocicleta.


×
Subiecte în articol: politist motocicleta gard Bacău
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close