Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Tânăr sechestrat, torturat şi umilit de patru persoane pentru un telefon mobil

Bacău. Tânăr sechestrat, torturat şi umilit de patru persoane pentru un telefon mobil

Bacău. Tânăr sechestrat, torturat şi umilit de patru persoane pentru un telefon mobil
11 Iun 2010   •   23:58



Un băcăuan de 22 de ani susţine că a fost luat cu forţa dintr-o discotecă de patru tineri pe care nu îi cunoştea, care l-au sechestrat mai multe ore într-un apartament din Bacău, unde l-ar fi torturat, bătut şi umilit, bărbatul ajungând la spital în stare de şoc şi cu multiple traumatisme, informează Mediafax.
Ionuţ Ursache, în vârstă de 22 de ani, le-a povestit poliţiştilor că a fost luat pe sus dintr-o discotecă de alţi patru tineri pe care nu-i cunoştea, care l-au dus într-un apartament unde l-au forţat să recunoască că a furat un telefon mobil.
"Au dat în mine cu pumnii şi picioarele, au încercat să-mi taie un deget cu sabia, apoi m-au pus să le pup mâinile şi să le ling picioarele. M-au crestat pe tot corpul. Toţi erau drogaţi şi-mi spuneau să le dau telefonul. Eu nu ştiam de niciun telefon. Cel mai mic cred că avea 16 ani, iar cel mai mare, vreo 20", a declarat Ionuţ Ursache.
Tânărul a spus că spre dimineaţă i-a convins pe agresori să-l lase în pace promiţându-le calculatorul său.
"Au luat un taxi şi m-au dus până în faţa blocului. Am vrut să fug şi atunci au sărit iar pe mine cu pumnii şi cu o sabie", mai spune Ionuţ.
Vecinii au fost cei care l-au salvat şi l-au transportat la spital.
"Pacientul a fost adus în stare de şoc, cu multiple traumatisme. El va rămâne internat câteva zile", a declarat dr. Ionel Chichiriţă, medic SJU Bacău.
Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru agresori.
"Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii autorilor şi a împrejurărilor exacte în care s-a comis fapta", a declarat subinspector Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt  IPJ Bacău.

Antena3.ro

Foto: phillyburbs.com

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close