Bacău. Tânăr sechestrat, torturat şi umilit de patru persoane pentru un telefon mobil

11 Iun 2010   •   23:58
Bacău. Tânăr sechestrat, torturat şi umilit de patru persoane pentru un telefon mobilUn băcăuan de 22 de ani susţine că a fost luat cu forţa dintr-o discotecă de patru tineri pe care nu îi cunoştea, care l-au sechestrat mai multe ore într-un apartament din Bacău, unde l-ar fi torturat, bătut şi umilit, bărbatul ajungând la spital în stare de şoc şi cu multiple traumatisme, informează Mediafax.
Ionuţ Ursache, în vârstă de 22 de ani, le-a povestit poliţiştilor că a fost luat pe sus dintr-o discotecă de alţi patru tineri pe care nu-i cunoştea, care l-au dus într-un apartament unde l-au forţat să recunoască că a furat un telefon mobil.
"Au dat în mine cu pumnii şi picioarele, au încercat să-mi taie un deget cu sabia, apoi m-au pus să le pup mâinile şi să le ling picioarele. M-au crestat pe tot corpul. Toţi erau drogaţi şi-mi spuneau să le dau telefonul. Eu nu ştiam de niciun telefon. Cel mai mic cred că avea 16 ani, iar cel mai mare, vreo 20", a declarat Ionuţ Ursache.
Tânărul a spus că spre dimineaţă i-a convins pe agresori să-l lase în pace promiţându-le calculatorul său.
"Au luat un taxi şi m-au dus până în faţa blocului. Am vrut să fug şi atunci au sărit iar pe mine cu pumnii şi cu o sabie", mai spune Ionuţ.
Vecinii au fost cei care l-au salvat şi l-au transportat la spital.
"Pacientul a fost adus în stare de şoc, cu multiple traumatisme. El va rămâne internat câteva zile", a declarat dr. Ionel Chichiriţă, medic SJU Bacău.
Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru agresori.
"Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii autorilor şi a împrejurărilor exacte în care s-a comis fapta", a declarat subinspector Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt  IPJ Bacău.

Antena3.ro

Foto: phillyburbs.com

Parteneri
x close