Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Trei hoţi au fost prinşi în timp ce descărcau bunuri furate în valoare de peste 20.000 de lei

Bacău. Trei hoţi au fost prinşi în timp ce descărcau bunuri furate în valoare de peste 20.000 de lei

Bacău. Trei hoţi au fost prinşi în timp ce descărcau bunuri furate în valoare de peste 20.000 de lei
Sursa foto: Foto: policelink.monster.com
de S.T.    |    27 Feb 2012   •   20:00

Trei bărbaţi au fost prinşi de către poliţişti din Comăneşti în timp ce descărcau dintr-un camion în faţa intrării unei case, bunuri în valoare de peste 20.000 de lei, furate dintr-o societate comercială din zonă.

În maşină se aflau 78 tije metalice de sondă cu lungimea de 8 metri. Totodată, poliţiştii au mai identificat pe partea carosabilă a traseului pe care l-a parcurs autocamionul, 83 tije metalice de sondă.

Anchetatorii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că proprietara imobilului unde erau descărcate bunurile este bunica agentului de pază de la societatea comercială de unde fuseseră sustrase produsele metalice.

Potrivit Narcisei Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, "poliţiştii au identificat conducătorul autovehiculului în persoana lui Daniel B., în vârstă de 31 de ani, din comuna Agăş, care a declarat că a fost rugat de către Florin C., de 33 de ani, din comuna Brusturoasa şi Andrei T., de 22 de ani, din Comăneşti, să transporte tije metalice de sondă din zona petrolieră Comăneşti".

Cele 161 de tije metalice, în valoare de peste 20.000 de lei, au fost recuperate şi predate firmei care este proprietara bunurilor furate. Pe numele celor trei bărbaţi s-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi pentru săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close