Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Un bărbat i-a dat foc iubitei pentru că a întârziat la întâlnire

Bacău. Un bărbat i-a dat foc iubitei pentru că a întârziat la întâlnire

Bacău. Un bărbat i-a dat foc iubitei pentru că a întârziat la întâlnire
Sursa foto: Foto: Antena 1
13 Ian 2011   •   22:41

O tânără de 19 ani din Bacău putea plăti cu viaţa pentru că a întârziat la întâlnirea cu iubitul ei. Bărbatul cu 22 de ani mai în vârstă a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Norocul femeii a fost că l-au cuprins remuşcările când a văzut-o cum se chinuie.

Tânăra de 19 ani a fost cât pe ce să ardă de vie pentru că a întârziat la întâlnire. Scos din minţi, iubitul ei cu 22 de ani mai vârstnic s-a gândit să îi dea o lecţie. A aşteptat-o pe fată, împreună cu un prieten, la barul unde aceasta lucra. După ce tânăra a intrat în maşina lor, bărbaţii au dus-o pe un câmp. Aici a început calvarul tinerei. Unul dintre bărbaţi a stropit-o cu benzină. Celălalt a aruncat pe ea o ţigară aprinsă. Femeie s-a transformat imediat în torţă vie. Speriaţi, bărbaţii au stins focul şi s-au dus cu tânăra la primul spital.

Planul celor doi bărbaţi a fost diabolic. Iubitul fetei a rămas în spital de teamă ca ea să nu povestească prin ce a trecut. Le-a spus doctorilor că îi este rudă şi că arsurile sunt de la explozia unei butelii. A stat lângă ea trei zile, până când femeia şi-a revenit în simţiri. Când tânăra şi-a recăpătat cunoştinţa, bărbatul a fugit. A luat cu el şi telefonul mobil al fetei. Singură şi mutilată de arsuri femeia a rugat o colegă de salon să-i anunţe familia.

Aşa au aflat şi poliţiştii. Ei cred că bărbaţii au avut un plan bine stabilit. Înainte să o ia pe tânără în maşină, au oprit la o benzinărie.

Poliţiştii n-au dat încă de urma celor doi bărbaţi. Ei sunt căutaţi în toată ţara şi sunt daţi în consemn la frontieră. La cererea familiei, fata a fost transferată la un spital din Capitală.

Bacău: Un bărbat i-a dat foc iubitei sale pentru că a întârziat la întâlnire

×
Subiecte în articol: Bacău foc iubita
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close