x close

Bărbat mort de beat din Bacău a spart mașina unui locatar. Motivul i-a făcut pe toți să râdă. Totul a fost filmat (VIDEO)

20 Feb 2020   •   10:15
Bărbat mort de beat din Bacău a spart mașina unui locatar. Motivul i-a făcut pe toți să râdă. Totul a fost filmat (VIDEO)

Situație surprinzătoare filmată de camerele de supraveghere ale unui bloc din Bacău. În imagini se vede cum un bărbat în stare de ebrietate a spart mașina unui om. Motivul este de-a dreptul incredibil. 

Bărbatul a dorit doar să doarmă în autoturism și nu a furat nimic. Iniţial, bărbatul a încercat să se culce pe scările unei centrale de termoficare, însă, fiind prea frig, s-a orientat către o maşină parcată.

Omul a fost filmat de dimineață ieșind din mașina proprietarului şi îndreptându-se către o direcţie necunoscută. Bărbatul a făcut sesizare la Poliție, după ce dimineață și-a găsit mașina răvășită, chiar dacă nimic nu lipsea din vehicul. 

Protagonistul n-ar fi la primul gest de acest fel, spun locatarii din zonă, iar oamenii sunt foarte nemulțumiți deoarece Poliția nu ar fi făcut nimic până acum, deși ei au făcut sesizări și au pus videoclipuri la dispoziia autorităților. Acum, sunt deciși să își facă propria patrulă de cartier, deoarece nu se mai simt în siguranță, informează zdbc.ro.


 

Citeşte mai multe despre:

Bacau
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati