Antena 3 CNN Actualitate Bacșișul uriaș primit de curierul care a ajuns la poarta lui Gigi Becali. Filmarea e deja virală: "Am primit cel mai mare tips din viața mea"

Bacșișul uriaș primit de curierul care a ajuns la poarta lui Gigi Becali. Filmarea e deja virală: "Am primit cel mai mare tips din viața mea"

Gigi Becali este unul dintre cei mai populari oameni de afaceri din România - și nu doar flerul său în afaceri i-a adus faima, ci și gesturile sale caritabile, mai mult sau mai puțin cunoscute. Nu rare au fost episoadele când persoane cu o stare materială proastă au primit ajutor de la Becali chiar la poarta palatului său.

Bacșișul uriaș primit de curierul care a ajuns la poarta lui Gigi Becali. Filmarea e deja virală: "Am primit cel mai mare tips din viața mea"
de Gabriel Dano    |    24 Iun 2022   •   20:01

Un episod de cu totul altă natură s-a petrecut recent când un curier a avut surpriza să primească un bacșiș uriaș de la latifundiar. Gestul lui Gigi Becali l-a entuziasmat foarte tare pe livrator: ”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea”

Acesta a livrat o comandă la reşedinţa lui Gigi Becali şi nu și-a putut crede ochilor când a văzut ce tips primește: o bancnotă de 200 de euro, aproximativ 1.000 de lei. Acesta a postat un clip video în care a vrut să arate ce noroc a dat peste el.

”Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea de la Gigi Becali”, a scris bărbatul la videoclipul postat pe contul său de TikTok.  Filmarea respectivă s-a viralizat foarte repede, reuşind să strângă peste 100.000 de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii.

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original - Coco Str

×
Subiecte în articol: Gigi Becali bacsis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close