Antena 3 CNN Actualitate Badea: Ca USD, aş rezolva acum. Impostorul de la Cotroceni trebuie suspendat, ar fi o ruşine să-şi încheie mandatul la termen

Badea: Ca USD, aş rezolva acum. Impostorul de la Cotroceni trebuie suspendat, ar fi o ruşine să-şi încheie mandatul la termen

Badea: Ca USD, aş rezolva acum. Impostorul de la Cotroceni trebuie suspendat, ar fi o ruşine să-şi încheie mandatul la termen
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Apr 2014   •   00:09

Mircea Badea a comentat, duminică, la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui suspendat din nou şi demis, în caz contrar, încheierea mandatului său la termen fiind o "ruşine" pentru noi.

"Impostorul care ocupă abuziv scaunul de la Cotroceni, îl ocupă şi pe bază de Martin Schulz, în dispreţul total al voinţei poporului exprimată cât se poate de democratic. (...)

Cât despre Ponta şi majoritatea USD-istă, (...) eu l-aş suspenda azi, acum, pe impostorul de la Cotroceni care violează Constituţia în fiecare zi. Nu se poate se văd cum ăla care se pretinde fraudulos preşedintele României se şterge la băs cu Constituţia României, dar ca USD, eu aş rezolva cu Băsescu acum", a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

Mai mult, Badea este de părere că ar fi "o ruşine" pentru noi ca preşedintele să-şi încheie mandatul la termen, şi nu suspendat.

"Nu se mai poate aştepta. N-avem cum să-l suportăm pe Traian Băsescu la Cotroceni până la sfârşitul mandatului, ar fi o ruşine pentru noi toţi ca acest om să-şi încheie mandatul la termen, adică să se ducă singur la cheu. El, după părerea mea, trebuie să se înece din punct de vedere politic şi trebuie înecat, el n-are de ce să ajungă la cheu", a adăugat Badea.

"O nouă suspendare a lui Băsescu mi se pare a fi necesară a fi imediată, iminentă, mâine", a mai spus Mircea Badea.

Totodată, Mircea Badea a avut de făcut un reproş şi USD.

"Acest impostor de la Cotroceni trebuie suspendat din nou şi demis. Majoritatea USD-istă n-a fost în stare de doi ani să revizuiască listele electorale, şi noi avem în continuare 18 milioane de votanţi activi, ceea ce este o cretinitate", a încheiat Badea.




×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close