Antena 3 CNN Actualitate Badea: "Ce băi, v-a luat Sima banii, băi papagalilor?". Toată România îl caută acum pe Sima

Badea: "Ce băi, v-a luat Sima banii, băi papagalilor?". Toată România îl caută acum pe Sima

Badea: "Ce băi, v-a luat Sima banii, băi papagalilor?". Toată România îl caută acum pe Sima
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Oct 2012   •   23:39

România are acum o nouă preocupare - n-o mai caută pe avocata Elodia Ghinescu, ci pe brokerul Cristian Sima, a comentat Mircea Badea, joi seara, la emisiunea În gura presei.

"Toată România are o nouă Elodia acum, toată lumea îl caută pe Cristian Sima. Se zice că de două săptămâni a dispărut cu banii unor clienţi. Toată lumea îl caută. Ce băi, v-a luat Sima banii, băi papagalilor?", a spus Badea, în stilul caracteristic, în ediţia de joi a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Cristian Sima, revocat miercuri din funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de peste zece zile şi, potrivit unor zvonuri din piaţa de capital, ar fi dispărut cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el.

Joi, CNVM l-a amendat joi pe brokerul Cristian Sima cu suma de 10.000 de lei, sancţiuni similare primind şi alţi doi colegi ai săi. Amenda vine după ce, în septembrie, când ocupa funcţia de director general al Bursei Sibiu şi preşedinte CA, Sima a limitat împreună cu alţi doi administratori drepturile de vot ale celor cinci SIF-uri şi ale SSIF Broker în AGA bursei de la Sibiu.

Printre clienţii păgubiţi de Sima se regăseşte şi fostul ministrul al Finanţelor Daniel Dăianu, alături de alte VIP-uri.







×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close