Antena 3 CNN Actualitate Badea: Cum a prejudiciat Becali statul, dacă statul nu era proprietarul terenurilor

Badea: Cum a prejudiciat Becali statul, dacă statul nu era proprietarul terenurilor

Badea: Cum a prejudiciat Becali statul, dacă statul nu era proprietarul terenurilor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Mai 2013   •   12:10

Mircea Badea a comentat, luni seara, la emisiunea În gura presei, acuzaţia procurorilor potrivit căreia Gigi Becali a prejudiciat statul, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, în contextul în care, scrie presa, statul nu era proprietarul acelor terenuri.

Potrivit unui articol dintr-un ziar quality, pe care Badea l-a citit în emisiunea sa, în acest caz a atârnat greu mărturia unui fost ministru al Justiţiei, Valeriu Stoica, respectiv că statul nu era proprietarul acelor terenuri.

"Dacă statul nu era proprietarul acestor terenuri, cum a fost prejudiciat statul? E vorba de o minimă logică...", s-a întrebat, retoric, Mircea Badea, luni seară, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

Nelămurit de explicaţiile din articol, Badea a continuat să citească.

"Becali plăteşte pentru cel mai mare tun dat statului, după care articolul explică de ce a fost condamnat Becali, deşi a fost achitat Becali. Pentru că a depus mărturie Stoica, cum că terenurile nu erau ale statului".

"Asta scrie un ziar quality (România liberă - n.r.) Dacă prostia ar durea, ar trebui să ne punem căşti de protecţie. Mai ales un urlet quality s-ar auzi. Deci statul nu avea titlu de proprietate asupra acelui teren? Şi atunci cu ce a fost prejuduciat?", a încheiat retoric Mircea Badea.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Citeşte şi Meniul lui Gigi Becali în închisoare



×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close