Antena 3 CNN Actualitate Badea: Dacă tot felul de motociclişti insistă că trebuie să am o problemă cu ei, atunci o să am. E ok aşa?

Badea: Dacă tot felul de motociclişti insistă că trebuie să am o problemă cu ei, atunci o să am. E ok aşa?

Badea: Dacă tot felul de motociclişti insistă că trebuie să am o problemă cu ei, atunci o să am. E ok aşa?
de S.T.    |    05 Dec 2014   •   13:49

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", declară că primeşte constant, pe Facebook, mesaje de genul "de când şi-a luat-o pe coajă de la motociclişti, Badea s-a jurat să nu se mai ia de ei".

"Nu am luat-o pe coajă de la motociclişti. N-am luat-o pe coajă deloc", a spus realizatorul TV, făcând o scurtă recapitulare a faptelor.

"Un băiat care e campion naţional la o disciplină sportivă de contact a venit, pe motor e adevărat, dar nu în calitate de motociclist ci în calitate de campion naţional la disciplina de sport de contact, zicând că mie mi-e frică dacă nu fac cu el un meci la disciplina la care el e campion naţional.(...)Eu am zis bine, facem. M-am dus la sala lui, în condiţiile lui, la sportul lui, totul al lui. N-am avut niciodată meci de Muay Thai. (...)Marele campion naţional n-a reuşit să-mi facă nimic", a spus Badea.

"Am luat bătaie de la un bax de apă plată mult mai rău decât de la campionul naţional de Muay Thai" a mai spus Badea, adăugând că dacă se insistă că el trebuie să aibă neapărat o problemă cu motociocliştii, atunci va avea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "
În gura presei".

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea motociclisti
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close