Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre noua modă a "Iisuşilor răstigniţi pe cruce": Mai nou se confundă cretinismul cu libertatea de exprimare

Badea, despre noua modă a "Iisuşilor răstigniţi pe cruce": Mai nou se confundă cretinismul cu libertatea de exprimare

Badea, despre noua modă a "Iisuşilor răstigniţi pe cruce": Mai nou se confundă cretinismul cu libertatea de exprimare
de S.T.    |    15 Oct 2013   •   12:36

Mircea Badea a vorbit în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei" despre noua modă a "Iisuşilor răstigniţi pe cruce".

Potrivit realizatorului, există "nişte tineri Iisuşi în căutare de cruci".

"Sunt nişte luptători în căutarea unui război pe care însă nu-l identifică. Sigur, dacă l-ar găsi ar fugi cu coada între picioare speriaţi. Negăsind niciun război, şi-l inventează, îl teoretizează, îl abstractizează, după care, observaţi: "Sunt erou! M-am jertfit!" Aţi observat această modă?", şi-a întrebat Badea telespectatorii.

"Nu m-am văzut niciodată în preajma acestor Iisuşi de rit nou. (...)Pe vremea când noi protestam pentru libertatea de expresie, Isuşii ăştia nu ştiu cu ce se ocupau. Acum însă simt nevoia să se răstignească, mai ales în mediul virtual", a adăugat Badea.

Realizatorul este de părere că se fac nişte confuzii foarte mari în legătură cu libertatea de exprimare.

"Mai nou se confundă cretinismul, nemernicia, oligofrenia cu libertatea de exprimare. Şi când îi spui unuia "Prietene, nu merge să zici de mama", el zice "Eu lupt pentru libertatea de exprimare. Noi tinerii trebuie să schimbăm lumea. Eu vreau să te înjur de mă-ta cât vreau, pentru că e dreptul meu şi tu trebuie să accepţi". Ehh, fii atent că ţi-o furi rău de tot, strict pe libertatea de exprimare!".

   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close