Antena 3 Actualitate Badea: I-aş întreba pe domnii ecologişti când anume, din '95 încoace, v-a indignat proiectul Roşia Montană aşa de tare

Badea: I-aş întreba pe domnii ecologişti când anume, din '95 încoace, v-a indignat proiectul Roşia Montană aşa de tare

09 Sep 2013   •   23:53

Mircea Badea i-a întrebat pe principalii opozanţi ai proiectului minier Roşia Montană, în pasa de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" cu "În gura presei", din ce moment anume i-a indignat acest proiect, având în vedere că acordul cu firma canadiană datează din 1995.

"Având în vedere că am fost atacat cu multă virulenţă de ecologişti, nu am înţeles de ce, îmi permit să pun nişte întrebări, de această dată doar taberei anti-Roşia Montană. (...) Aş întreba pe domnii ecologişti când anume, din ce moment al vieţii, din 95 încoace, v-a indignat proiectul ăsta aşa de tare", i-a întrebat Mircea Badea pe invitaţii lui Mihai Gâdea.

La întrebarea lui Badea a răspuns preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, care a arătat că aprobarea proiectului de lege din 27 august a fost principalul element declanşator.

"Mie mi s-ar fi părut normal, eu m-aş fi inflamat şi când preşedintele României a cerut imperativ, public, derularea acestui proiect", a replicat Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close