Antena 3 CNN Actualitate Badea: Îi privesc cu dispreţ pe aştia de la DNA care umblă disperaţi, doar-doar mai pun mâna pe ce mai au ţiganii, astfel încât să oprească difuzarea

Badea: Îi privesc cu dispreţ pe aştia de la DNA care umblă disperaţi, doar-doar mai pun mâna pe ce mai au ţiganii, astfel încât să oprească difuzarea

13 Iul 2014   •   23:48

Mircea Badea a vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei", despre noile înregistrări din dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, care au fost difuzate de Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei".

Badea a afirmat că îi priveşte cu dispreţ pe "aştia de la DNA", care "umblă disperaţi şi care fac percheziţii doar doar mai pun mâna pe ce mai au ţiganii, astfel încât să oprească difuzarea".

"Presupunând că ar mai pune mâna pe ce mai au, să stea liniştiţi că nu e ca şi când sunt singurele care există şi cu asta basta", a mai arătat Mircea Badea.

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", noi înregistrări în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, în care se vorbeşte despre o şpagă de două milioane de euro, fix suma strigată din duba poliţiei de Bercea Mondial, în faţa DNA. 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
x close