Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Poate ar trebui ca CSM să o investigheze și pe doamna Kovesi, pentru ce a făcut în ultima perioadă"

Mircea Badea: "Poate ar trebui ca CSM să o investigheze și pe doamna Kovesi, pentru ce a făcut în ultima perioadă"

de G.S.    |    15 Iun 2016   •   18:41

Mircea Badea a opinat, în pasa de miercuri cu emisiunea 100 de minute, că decizia CCR de miercuri este una corectă și a explicat că acum se rezolvă o problemă de interpretare.

“Este foarte bine ce s-a întâmplat azi la CCR. Temerile doamnei Kovesi, potențate de accentele isteroide ale propagandei binmosite, s-au dovedit doar măsuri propagandistice, după părerea mea de netolerat. Poate că CSM ar trebui să o și investigheze pe doamna Kovesi pentru ce a făcut în spațiul public în ultima perioadă. Aceea sintagmă care nu are nicio legătură cu nimic, aia cu “îndeplinit defectuos sarcini de serviciu”, aia e perfectu Subiectivă. Numai cetățeanul decide dacă acel primar, ales și-a îndeplinit sarcinile de serviciu. Asta cu îndeplinitul defectuos deschide o poartă către abuzuri, pentru că subiectivismul procurorului devine lege. Și atunci toată treaba este subiectivă, ori nu poți să pui un astfel de subiectivism să dea procurorului putere discreționară. Apoi, se alege praful în mod legitim de prostia aceea sinistră cu vopsitul clădirii în schimbul voturilor. Un folos nepatrimonial nelegitim. Abuzul în serviciu nu este dezincriminat, cum a tot spus propaganda securistoidă, în frunte cu doamna Kovesi. Abuzul trebuie foarte bine definit, foarte clar, ca să se evite tocmai interpretările arbitrare și subiective.”

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close