Antena 3 CNN Actualitate Badea: Nu mai pot cu interlopii, maneliştii, şmecheria şi tonele de ilegalităţi tolerate de aşa-zisul stat de drept

Badea: Nu mai pot cu interlopii, maneliştii, şmecheria şi tonele de ilegalităţi tolerate de aşa-zisul stat de drept

Badea: Nu mai pot cu interlopii, maneliştii, şmecheria şi tonele de ilegalităţi tolerate de aşa-zisul stat de drept
de S.T.    |    19 Ian 2015   •   10:52

Mircea Badea a criticat justiţia din România. "Nu mai pot cu mizeria asta şi bâlciul ăsta ieftin. Nu e niciun stat de drept, e o mizerie", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei", duminică, la Antena 3.

"M-am uitat şi eu la interlopii ăştia pe Facebook, ca acum toţi interlopii au profil de Facebook. (...) Te uiţi cam ce etalează, păi ei de unde fac bani? Unde au ei vârâtă cartea de muncă şi câţi bani plătesc la ANAF? Prietene, îţi dai seama că pe ăştia nu îi investighează nimeni. Dar altfel, noi suntem un stat de drept", a spus Badea.

"Sunt un cetăţean plătitor de impozite, dar pur şi simplu nu mai pot cu statul ăsta de drept, jegos, ticălos, impotent şi discreţionar. Nu mai pot cu mizeria asta şi bâlciul ăsta ieftin. Nu e niciun stat de drept, e o mizerie. Nu mai pot nici cu interlopii, nici cu maneliştii, nici cu şmecheria, nici cu tonele de ilegalităţi tolerate de aşa-zisul stat de drept", a adăugat el.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei cu Mircea Badea".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close