Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, la o altă măsuță: M-am mutat în studioul Sinteza Zilei, pentru că sediul este evacuat chiar în timp ce vorbim

Mircea Badea, la o altă măsuță: M-am mutat în studioul Sinteza Zilei, pentru că sediul este evacuat chiar în timp ce vorbim

de G.S.    |    08 Mar 2016   •   00:15
Mircea Badea a realizat emisiunea În gura presei din platoul în care se filmează în mod normal Sinteza Zilei, luni seară. Badea a explicat că a rămas fără platoul emisiunii sale, din cauza mutării posturilor trustului INTACT.

"Sunt în studioul în care face Mihai Gâdea Sinteza Zilei în fiecare seară, pentru că sediul din București-Ploiești se evacuează chiar în timp ce noi vorbim. În sensul de decoruri, lumini, MCR, v-am mai povestit de ce e grea această mutare, aproape imposibilă.

S-a făcut multă manipulare pe tema asta, că vai de mine, ce nu își găseau un alt studio? Bun, am mai explicat asta, ideea este că deocamdată sunt provizoriu aici, cu o nouă formulă de măsuță. Și am senzația că asta este măsuța inițială. Vezi? Viața e rotundă."

 

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close