Antena 3 CNN Actualitate Baia Mare. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie la ieşirea dintr-un club

Baia Mare. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie la ieşirea dintr-un club

Baia Mare. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie la ieşirea dintr-un club
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iul 2011   •   22:15

Doi tineri au ajuns la spital după ce două grupuri de petrecăreţi s-au luat la bătaie la ieşirea dintr-un club din Baia Mare. Un autoturism parcat în zonă a fost vandalizat. Familia unuia dintre răniţi îi acuză pe medici că nu l-au îngrijit pe tânăr. De cealaltă parte, poliţia susţine că acesta a refuzat spitalizarea.

Scandalul dintre cele două grupuri de tineri a pornit de la o fată. Aceştia s-au luat la bătaie, cu cuţitele, în faţa unui local din Baia Mare. Un autoturism parcat în zonă a fost distrus complet cu bâtele.

"Au produs distrugeri atât în incita localului, cât şi un autoturism parcat în apropiere. Poliţiştii au identificat cinci persoane în cauză, trei dintre ele au suferit vătămări corporale", a declarat cms. Gabriela Liahovici, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Doi dintre bărbaţi au fost transportaţi imediat la spital. Unul dintre aceştia a refuzat însă internarea.

Problemele au continuat şi după ce tânărul de 19 ani a ajuns pentru a doua oară la spital. Familia rănitului acuză medicii că nu l-au îngrijit.

"L-au dus la poliţie, la poliţie a leşinat, au chemat salvarea, l-au adus la spital. O doamnă a zis că nu are nimic pur şi simplu, să se ducă acasă", susţine sora tânărului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

 


×
Subiecte în articol: bătaie Baia Mare tineri Maramureș
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close