Antena 3 Actualitate Baia Mare: Primarul interimar a demisionat

Baia Mare: Primarul interimar a demisionat

16 Feb 2017   •   18:18
Baia Mare: Primarul interimar a demisionat

Consiliul Local Baia Mare a luat act, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, de demisia viceprimarului cu atribuţii de primar, Marinel Rob. 

Totodată, CL a constatat încetarea atribuţiilor temporare a celor doi consilieri cu funcţii de viceprimar, Florin Creţ (PMP) şi Cristian Niculescu Ţâgâlaş ( PNL). 

Majoritatea CL Baia Mare, formată din consilierii PMP, UNPR, PSRO, PNŢCD şi FDGR, a propus ca stabilirea unui viceprimar cu atribuţii de primar să aibă loc într-o şedinţă viitoare. 

În context, liderul de grup al UDMR, Noemi Vida, a precizat că în 3-4 zile ar putea fi ales un nou viceprimar cu atribuţii de primar interimar. 

Postul de primar al municipiului Baia Mare este liber după ce primarul ales, Cătălin Cherecheş, a fost reţinut în luna aprilie 2016 pentru luare de mită. Acesta se află sub control judiciar, iar recent a cerut, prin avocatul său, Curţii de Apel Cluj să îşi poată exercita atribuţiile de primar, însă răspunsul definitiv al instanţei a fost că nu poate prelua postul de primar atât timp cât se află sub control judiciar. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close