Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 15 ani și-a înjunghiat fratele în timp ce erau drogați, la Arad

Un băiat de 15 ani și-a înjunghiat fratele în timp ce erau drogați, la Arad

Un băiat în vârstă de 15 ani și-a înjunghiat fratele de 17 ani după ce a consumat droguri.

de Daciana Cordoş    |    24 Aug 2022   •   11:21

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 24.08.2022 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 15 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie în condiţiile tentativei la omor.

În    data de 23.08.2022,  în  jurul orelor  15,30,  pe  fondul   unor  neînţelegeri,   inculpatul  minor, în  vârstă de   15  ani, în  timp ce  se   afla  la  domiciliul  său  în  municipiul  Arad, l-a   agresat   fizic  pe   fratele său,  în  vârstă de  17  ani, provocându-i  o plagă  cu un cuţit în  zona  inferioară a  spatelui. Victima a fost internată de urgenţă, în  stare  gravă,  la Spitalul Clinic Judeţean Arad,  fiind   operată.

Potrivit   constatărilor preliminare,   întocmite  de  SJML Arad,  victima a  suferit leziuni traumatic care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă  nu survin complicaţii, viaţa acesteia fiind pusă  în primejdie.

Inculpatul minor a fost reţinut în data de 24.08.2022 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Arad droguri injunghiat
Parteneri
Ninsori abundente, astăzi, în România! Zonele care vor fi puternic afectate
x close