Antena 3 CNN Actualitate Băiat bătut și pus să își ceară scuze într-un mod umilitor, în Târgu Jiu

Băiat bătut și pus să își ceară scuze într-un mod umilitor, în Târgu Jiu

Un băiat în vârstă de aproximativ 14 ani a fost bătut, umilit și pus să cânte sau să își ceară scuze într-un mod umilitor, de patru băieți și o fată. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei luni, tot în Târgu Jiu, același oraș în care, în urmă cu câteva zile, o fată a fost bătută și umilită de câteva prietene.

Băiat bătut și pus să își ceară scuze într-un mod umilitor, în Târgu Jiu
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    08 Sep 2020   •   21:50

Noile imagini revoltătoare au ieșit la iveală, în această seară, și au fost publicate pe pagina de Facebook Stop Bully Romania.

Pe imagini se poate observa cum băiatul este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze. În tot acest timp, agresorii pot fi observați cum fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi pe băiat.

La un moment dat, agresorii îl lovesc cu pumnii și cu picioarele, nu înainte de a-l pune să își ceară scuze într-un mod umilitor.

Potrivit discuțiilor purtate între ei, totul ar fi pornit pe o rețea de socializare.

Băiat bătut și umilit în Târgu Jiu

"In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane.

Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor!

Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic", se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close