Antena 3 CNN Actualitate Un băiat a căzut în gol șase metri, la un parc acvatic din București

Un băiat a căzut în gol șase metri, la un parc acvatic din București

Un adolescent de 15 ani a căzut șase metri în gol, miercuri, în București. Băiatul se dădea pe un tobogan la un parc acvatic, în timpul incidentului.

Un băiat a căzut în gol șase metri, la un parc acvatic din București
Sursa foto: Gettyimages | Imgorthand
de Ioana Mircea    |    21 Iul 2022   •   17:18

Un tânăr de 15 ani a căzut în gol șase metri în timp ce se dădea pe un tobogan, miercuri, în parcul acvatic Divertiland, de la ieșire din București, din Chiajna.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical care i-a oferit adolescentului primul ajutor.

Din fericire, băiatul a suferit doar o fractură la claviculă și a fost transportat la Spitalul de Urgențe pentru copiim Grigore Alexandrescu.

"În jurul orei 16:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut pe tobogan în timp ce se afla la un parc acvatic din comuna Chiajna.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical care a transportat persoana la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii efectuează efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a fost precizat în comunicatul, transmis de Poliția Județului Ilfov.

 

×
Subiecte în articol: parc acvatic incident
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close