Antena 3 CNN Actualitate Băiat lăsat să moară în mașină, după un cumplit accident în Plopșoru, Gorj

Băiat lăsat să moară în mașină, după un cumplit accident în Plopșoru, Gorj

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost omorât într-un cumplit accident rutier produs de un șofer beat și fără permis, noaptea trecută, în comuna Plopșoru din județul Gorj. Copilul se afla pe scaunul din dreapta al unei mașini conduse de șoferul beat.

Băiat lăsat să moară în mașină, după un cumplit accident în Plopșoru, Gorj
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   10:45

Potrivit IPJ Gorj, un șofer care conducea mașina pe DN 66 în noaptea de sâmbătă spre duminică, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă.

Mașina a lovit un cap de pod și un autoturism parcat înafara părții carosabile. În urma impactului deosebit de violent, șoferul de 28 de ani a fost rănit, iar un adolescent de 15 ani, din Petroșani, pasager pe scaunul dreapta față al autoturismului, a murit.

Șoferul a părăsit locul accidentul, dar a fost prins de polițiști care au constatat că ocazia testării cu aparatul etilotest că avea o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiști susțin că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close