Antena 3 CNN Actualitate Băiat din Piteşti, bătut şi lăsat inconştient de un tânăr cu o cagulă pe cap: "Vreau să merg acasă să învăţ"

Băiat din Piteşti, bătut şi lăsat inconştient de un tânăr cu o cagulă pe cap: "Vreau să merg acasă să învăţ"

Un băiat din Piteşti a trecut prin moment de coşmar, după ce s-a întâlnit pe stradă cu un tânăr, care obişnuieşte să poarte o cagulă pe cap, şi care l-a lovit fără milă şi l-a lăsat inconştient.

Băiat din Piteşti, bătut şi lăsat inconştient de un tânăr cu o cagulă pe cap: "Vreau să merg acasă să învăţ"
Sursa foto: Antena 3 | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2022   •   17:01

Tânărul cu cagulă, care se recomandă Raffa şi pare că este pasionat de MMA, a fost filmat de un prieten în timp ce îşi bătea joc de un tânăr, cel mai probabil pe care îl şi cunoaşte.

Clipul video, care circulă pe WhatsApp de ceva vreme, a ajuns şi în atenţia Poliţiei, iar acum reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş au deschis o anchetă.

Agresorul, care nu pare a avea mai mult de 40-50 de kilograme, poartă o cagulă pe cap şi o geacă cu câteva numere mai mare şi îl intimidează pe băiatul pe care l-a oprit pe stradă.

La un moment dat, băiatul îi spune că trebuie să ajungă acasă, însă agresorul se pune ameninţător în faţa lui.

"- Vreau să merg acasă să învăţ la istorie, jur.

- Cu cine?

- Cu mama, cu tata", a fost dialogul dintre victimă şi agresor.

Potrivit unor surse, scenele violente s-au petrecut în cartierul Craiovei din Piteşti. La un moment dat, după ce băiatul îi spune că vrea să meargă acasă pentru a învăţa, agresorul îl loveşte cu pumnul în faţă, iar acesta cade pe spate şi se izbeşte de pământ.

După ce l-a lăsat inconştient pe copil, agresorul îi spune celui care filmează: "Hai. Să plecăm. Hai să plecăm".

Poliţiştii din Piteşti l-au identificat pe individul care l-a lovit cu pumnul pe băiat, iar acesta a fost dus la secţie pentru audieri.

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Pitești, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au autosesizat, în dimineața zilei de 06 februarie a.c. și au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiști, toate persoanele implicate (persoana vătămată și agresorul - ambii minori de 14 ani, precum și martori ai evenimentului) au fost identificate.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu privire la acest eveniment. 

Menționăm faptul că, victima a primit asistență medicală, imediat după producerea evenimentului, fără a necesita internare. În continuare, se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecință", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close