Antena 3 CNN Actualitate Băiatul profesoarei de engleză a lovit cu parul în cap un elev de 13 ani. Voia să îl pună la punct

Băiatul profesoarei de engleză a lovit cu parul în cap un elev de 13 ani. Voia să îl pună la punct

Băiatul profesoarei de engleză a lovit cu parul în cap un elev de 13 ani. Voia să îl pună la punct
de O.P.    |    19 Feb 2013   •   05:48

 O glumă s-a sfârşit la spital pentru un elev de 13 ani din Dej. Fiul profesoarei sale l-a lovit cu un par în cap după ce i-a făcut o farsă împreună cu mai mulţi colegi.

Au mers în grup la blocul profesoarei şi au sunat insistent la interfon. Supărat, fiul acesteia a decis să le dea o lecţie. Elevul lovit a fost dus în stare de inconştienţă la spital iar poliţiştii îi audiază acum pe toţi cei implicaţi în incident.

Copiii se jucau în faţa blocului şi s-au gândit să-i joace o farsă profesoarei lor de engleză, care locuia în apropiere. Au sunat la interfonul ei de mai multe ori, apoi au fugit. Fiul profesoarei, enervat de joaca băieţilor, a coborât în faţa blocului să-i liniştească. Copiii spun că bărbatul l-ar fi lovit pe unul dintre băieţi cu un par în cap.

Băiatul lovit, în vârstă de 13 ani, şi-a pierdut cunoştinţa în urma loviturii puternice la cap şi a fost transportat la spitalul din Dej.

Tatăl copilului a aflat ce s-a întâmplat de la fiul său mai mare, care a fost martor la întreaga scenă.

Deşi fiul profesoarei de engleză neagă că l-ar fi lovit pe copil, a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie băiatul rănit, poliţiştii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

×
Subiecte în articol: violente agresiuni
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close