Antena 3 CNN Actualitate Băiețel de 4 ani, bătut cu picioarele de alți copii pentru că nu purta mască. Dialogul emoționant dintre Mihai Gâdea și mama copilului

Băiețel de 4 ani, bătut cu picioarele de alți copii pentru că nu purta mască. Dialogul emoționant dintre Mihai Gâdea și mama copilului

Un băiețel de numai 4 ani și 8 luni, a fost bătut joi seara în parc, de alți copii, pentru că nu purta mască. Declarații halucinante făcute de mama copilului la Sinteza Zilei: "Mi-au spus că îl lovesc pentru că el nu poartă mască, iar copiii care nu poartă masca trebuie bătuți"

Băiețel de 4 ani, bătut cu picioarele de alți copii pentru că nu purta mască. Dialogul emoționant dintre Mihai Gâdea și mama copilului
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    29 Oct 2020   •   23:25

Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza zilei cazul unui băiat de 4 ani și 8 luni, bătut în parc de alți copii pentru că nu purta masca. Declarații halucinante făcute de mama copilului: "Este traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta, pentru că nu mai înțelege nimic"

"Am mers cu băiețelul în parcul din cartier, se juca, când dintr-o dată observ că este înconjurat de alți copii cu vârste între 5 și 7 ani. Au început cu toții să îl împingă din toate părțile, chiar să-l lovească, m-am dus repede să văd ce se întâmplă și mi-au spus foarte hotărât că îl lovesc pentru că el nu poartă masca, iar copiii care nu poartă masca trebuie bătuți

Aveau niște arme de jucărie, l-au înconjurat efectiv...băiețelul meu nici nu știa ce să spună. Nu mi-a venit să cred că aud așa ceva."

Mama băiețelului a povestit emotionata că este foarte greu să îi explice că nu este vinovat cu nimic, copilul fiind foarte confuz în această perioada din cauza reacțiilor ciudate pe care oamenii le au în parc sau alte locuri publice, de când s-a declanșat pandemia COVID-19:

"Am fost atât de șocată încât am vrut doar să îl scot din situația aceea și să stau să îi explic un pic. Este și traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta pentru că nu mai înțelege nimic.

De exemplu ieri a tușit de câteva ori în parc pentru că are o alergie și toată lumea se uita urat la el. Este într-o perioada foarte confuză și am vrut să îl iau de acolo foarte repede ca să îi explic că nu este vinovat cu nimic", a povestit aceasta.

Mama baiețelului: Mi se pare că s-a ajuns la un nivel foarte exagerat. Copiii nu se mai pot juca între ei. La grădiniță stau separați, mănâncă separați.

Locurile de joacă din București sunt închise conform regulilor de restricție anunțate, în contextul în care rata de infectare cu COVID-19 din Capitală a depășit 3 la 1000 de locuitori. 

Important de precizat este că, pentru copii sub 5 ani, nu există obligația purtării măștii în spațiile deschise.

×
Subiecte în articol: copil batut fara masca baietel COVID-19
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close