Antena 3 CNN Actualitate Băieţel de 10 ani, în comă, după ce a intrat cu sania într-o maşină condusă de un poliţist (VIDEO)

Băieţel de 10 ani, în comă, după ce a intrat cu sania într-o maşină condusă de un poliţist (VIDEO)

Băieţel de 10 ani, în comă, după ce a intrat cu sania într-o maşină condusă de un poliţist (VIDEO)
03 Ian 2010   •   16:31

Un băieţel de 10 ani din localitatea botoşăneană Tudora se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat cu sania în maşina unui poliţişt. Şoferul nu a putut să îl evite şi l-a aruncat pe copil la trei metri într-un şanţ.

Copilul locuia la unchii săi din localitatea Tudora. Ieri după amiază, a ieşit la săniuş pe o uliţă din apropierea celei mai circulate străzi din sat. Şi-a luat avânt dar nu a mai putut opri sania care a zburat direct în maşina şefului de post din comuna vecină. Şoferul nu a putut evita impactul.

Copilul a fost transportat în comă de gradul IV la Spitalul de Pediatrie Botoşani. Pentru că starea sa s-a agravat, a fost transferat la Clinica de Neurochirugie Iaşi unde este menţinut în viaţă doar de aparate.

Băieţelul a fost diagnosticat cu fractură de craniu şi traumatism cranio-cerebral iar sansele sale de supravietuire sunt minime. Şeful de post din localitatea Albeşti va ajunge în faţa comisiei de discliplină din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţiei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: sanie politist
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close