Antena 3 CNN Actualitate Balada Mioriţei, rescrisă cu sânge la Sibiu. Trei ciobani au fost arestaţi după ce şi-au omorât un coleg. "Erau invidioşi pe tânăr"

Balada Mioriţei, rescrisă cu sânge la Sibiu. Trei ciobani au fost arestaţi după ce şi-au omorât un coleg. "Erau invidioşi pe tânăr"

Balada Mioriţei, rescrisă cu sânge la Sibiu. Trei ciobani au fost arestaţi după ce şi-au omorât un coleg. "Erau invidioşi pe tânăr"
de O.P.    |    09 Oct 2014   •   05:54

Povestea Mioriţei s-a rescris la Sibiu. Trei ciobani au fost arestaţi după ce s-a descoperit că, astă vară, şi-au omorât în bătaie un coleg de la stână şi l-au aruncat într-un lan de porumb.

Invidioşi că tânărul era mai bine-văzut de şeful lor, cei trei bărbaţi l-au bătut până l-au lăsat fără suflare, apoi au încercat să scape de cadavru. Unul dintre ei a mărturisit totul poliţiştilor la câteva luni de la comiterea crimei.

După ce au băut bine, cei trei ciobani au plănuit să-şi omoare colegul mai tânăr, invidioşi că este mai muncitor şi că şeful are o părere bună despre el.

Întrebaţi de şef unde este colegul lor, ciobanii au spus că a fugit de la stână.

După câteva luni însă, tot la un pahar de băutură, unul dintre ciobani a mărturisit crima.

După ce a auzit povestea de groază, omul care a auzit isprava a anunţat imediat poliţia, care a descoperit resturile din cadavru în lanul de porumb.

Cei trei ciobani au fost arestaţi pentru omor deosebit de grav.

×
Subiecte în articol: crime ciobani
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close