Antena 3 CNN Actualitate Prima bancă 100% digitală se va lansa în curând în România

Prima bancă 100% digitală se va lansa în curând în România

Salt Bank este prima bancă 100% digitală concepută în România, care se va îndrepta la început doar către persoanele fizice, urmând să se extindă la persoanele fizice autorizate, iar ulterior şi la microcompanii.

Prima bancă 100% digitală se va lansa în curând în România
Sursa foto: SaltBank.ro
de Roxana Mihăiescu    |    03 Apr 2024   •   09:33

Noul concept este dezvoltat pe modelul aplicației dezvoltate de fintech-ul Revolut.

Salt Bank (fosta Idea Bank) se va lansa oficial în această săptămână, joi, și va intra în compe­tiţie atât cu băncile tradiţionale, cât şi cu fintechurile.

Noul produs se adresează persoanelor fizice, urmând să se extindă la persoanele fizice autorizate, iar ulterior şi la microcompanii.

”Salt Bank reprezintă fuziunea perfectă între tehnologie de ultimă oră și empatie umană, oferind servicii bancare 100% digitale, completate de un Care Center complet umanizat. Noi credem în puterea tehnologiei de a simplifica și îmbunătăți viața financiară, fără a pierde din vedere căldura și suportul esențial uman”, este mesajul băncii, adresat primilor clienți care descarcă aplicația, notează Economica.net.

Noua aplicație are diverse opțiuni pentru economii, depozite sau investiții. Clienții au la dispoziție și un Care Center, unde pot pune întrebări și pot discuta cu asistenții.

De asemenea, clienții pot deveni chiar și parteneri ai Salt Bank, lucru care le oferă beneficii în plus.
 

 

×
Subiecte în articol: salt bank banca digitala
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close