Antena 3 Actualitate România împrumută 400 de milioane de euro de la Banca Mondială pentru combaterea pandemiei de coronavirus

România împrumută 400 de milioane de euro de la Banca Mondială pentru combaterea pandemiei de coronavirus

03 Apr 2020   •   11:08
România împrumută 400 de milioane de euro de la Banca Mondială pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Guvernul României a accesat linia de asistență financiară preaprobată în valoare de 400 milioane de euro acordată de Banca Mondială pentru a contribui la prevenirea răspândirii pandemiei de COVID – 19 (Coronavirus), anunță instituția internațională într-un comunicat de presă.

Comunicatul nu face publică lista exactă a proiectelor finanțate, însă creditul este destinat să sprijine mai multe proiecte pentru serviciile de intervenție și medicale, precum și minimizarea pierderilor pentru sectoarele public și privat.

”Banca Mondială este pregătită să vină în sprijinul României în lupta sa împotriva pandemiei de COVID-19 și a efectelor acesteia asupra oamenilor, prin acordarea unui ajutor financiar rapid, precum și printr-o implicare pe termen lung,” a declarat Tatiana Proskuryakova, Directorul de Țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close